Keď vidíš dvere s príležitosťou, neklop na ne. Rozkop ich, usmej sa a predstav sa.

čtvrtek 27. prosince 2012

Seriálová a filmová bilance za prosinec a vánoční čas

Ciao! Momentálně se neuvěřitelně nudím doma, takže jsem sjela snad všechny filmy, co jsem chtěla hrozně vidět a ještě ke všemu jsem !za dnešek! zkoukla řadu a půl z jednoho seriálu, o kterém se dozvíte... Určitě. Už jen proto, že mě nutil od u něj jíst (ač to kolikrát moc nešlo), volat si u něj s kamarádkou (na kterou jsem moji závislost okamžitě převedla) a dělat prostě cokoliv. I´m Dylan and I´m Skins addict.

SERIÁLY
Skins 
První seriál, kterej mě dostal. Samozřejmě mám ráda spoustu seriálů, ale není to nic, na co bych se koukala pravidelně. Ale tohle... A to asi proto, že miluju dramata. A tohle je jedno velký drama v každém díle. Komu nevadí ústavičný ´fuck´ a ´You´re moron´, určitě doporučuju.
http://www.csfd.cz/film/229075-skins/
*****/*****

FILMY
My děti ze stanice ZOO 
Má to 137 minut a mě trvalo asi dokonce více než týden, než jsem to po částech dokoukala. Podle mě není ani fyzicky možný překousnout tolik nechutností a informací vkuse. Podle mě to nejen všichni znáte, ale určitě jste to všichni viděli, takže bych byla moc ráda, kdybyste mi dali vědět, co si myslíte :)
http://www.csfd.cz/film/2520-my-deti-ze-stanice-zoo/
**/*****

Hobit- Neočekávaná cesta
Sama bych na to do kina nikdy nešla, já takovýmhle fantas filmům moc nefandím :/ Ale nakonec jsem nelitovala, ale přišel mi trošku přemrštěný ten konec (proto jedna hvězda dolů). Přiletí ňákej pták a všechny zachrání a blablabla... Ale jinak jsem tam umírala napětím a vlastně trochu smíchy, schválně, jestli někoho napadne proč :)
http://www.csfd.cz/film/232938-hobit-neocekavana-cesta/
****/*****

Probudím se včera
Tohle mě chytlo za srdce. Člověk občas dělá blbosti, neočekávaná rozhodnutí, ale že by se někdy zamyslel nad tím, jaké budou následky... To se moc často nestává. Stojí za to vidět, pokud vám nevadí Jirka Mádl a romantický žvatlání :)
http://www.csfd.cz/film/299862-probudim-se-vcera/
****/*****

Grinch
Tenhle film na Vánoce totálně miluju, tolik vánoční atmosféry a pohody v jednom filmu... :)
http://www.csfd.cz/film/4551-grinch/
*****/*****

Žádné komentáře:

Okomentovat

Moc vám děkuji za každý komentář!