Keď vidíš dvere s príležitosťou, neklop na ne. Rozkop ich, usmej sa a predstav sa.

pátek 2. srpna 2013

Trip do hlavního města

Ciao! Včera, jak už předesílám v nadpisu článku, jsem se trochu podívala po Praze. Byla jsem všude, kde to jen šlo, jen jsem moc nenakupovala, důvod číslo 1 jsou finance (jsem se naivně rozhodla, že budu šetřit a myslet na budoucnost), důvod číslo 2 byl ten, že mi bylo bylo nadmíru nepříjemné, když mě někde provádí securiťák. Nejsem si vědoma toho, že bych vypadala jako zloděj a snažím se chodit oblečená slušně, nemám ruce v kapsách, nehrabu v kabelce, SO WHY? Minimálně mě to teda odpudí a snažím se z takového obchodu dostat, protože to už je nadmíru nepříjemné.

Od vánoc jsem nebyla ani na jednom ze slavných náměstí, takže to jsem si musela vynahradit a i na Václavák i na Staromák se podívat a něco tam vyfotit. Snažila jsem se o něco použitelného, fakt jsem se snažila, jenže slunko řikalo, že né.




Navštívila jsem palladium, kde jsem neodolala a dala si bubble tea. Miluju ho, je i skvěle osvěžující, ale tohle? Dala jsem si nejodpornější bubble tea snad všech dob :D Je tu někdo, kdo rád tapioca kuličky? Tak jsem se těšila na bubble, které nakonec skončilo bohužel v koši, protože mně to nešlo ani polknout. :D Neodpustila jsem si oblíbené karamelové frapuccino ze starbucks, fallin' in love <3 :)

Vím, high-low střih je hodně populární, ale je opravdu nutné ho dávat i na trička, kde je prdlačku vidět? Věřte mi, jedno takové jsem si ze slev odnesla (o high low jsem nevěděla) a řekli byste, že je to úplně normální triko.
Nakonec můj nákup, otázka pro vás je, jak si užíváte parných dní právě vy? Dnešek je jeden z nich, jenže pro mě je to předzvěst toho, že prostě nemůžu ven. Je to asi trochu chorý, jenže já prostě za takových teplot nemůžu fungovat a radši dělám něco se svým pokojem, nebo si pustím nějaký film. :D


Žádné komentáře:

Okomentovat

Moc vám děkuji za každý komentář!